Tämä suklaakakku on tuttu polttareistani, ja minulle sen ohje tuli polttarikansiooni sisällytettynä. Aivan mie-let-tö-män hyvää! Ja helppo tehdä.

1296221183_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suorastaan syntinen suklaakakku

Taikina:

200 g taloussuklaata
200 g voita
3 dl sokeria
5 kananmunaa
1 rkl jauhoja (sic!)

Pinnalla:

valkosuklaaspritsaus
Dr. Oetkerin talvinonparelleja

Sulata voi ja suklaa kasarissa hiljalleen. Sekoita sokeri huolella joukkoon. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita hyvin. Lisää jauhot. 190 astetta 20-25 min. Kakku lässähtää uunista otettaessa. Se kuuluu asiaan. Anna mielellään vetäytyä jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua.

1296221670_img-d41d8cd98f00b204e9800998e