Innostuin Mansikkamäen Eben pienten perhoskoristeltujen kakkujen vuoksi tekemään suklaaperhosia tuleviksi tarpeiksi. Ebellä on hyvät ohjeet perhosten tekoon täällä. Perhosmalleja ja ohje suklaaperhosten valmistamiseen on myös Kinuskikissalla.
Pursotusten tekeminen onnistui hienosti ja sain perhoseni hyvin myös kuivumaan siivet supussa dvd-koteloista kyhäämälleni kuivatusalustalle.
Päivän opetus oli kuitenkin se, ettei Pandan tumma suklaa ole hyvää tähän hommaan ainakaan aloittelijalle...
Tämä onnistuisi varmaan Pandallakin, jos perhoset pakastaisi niiden kuivuttua ja ottaisi ne kylmästä suoraan käyttöön. Joka tapauksessa minun täytyy oppia käsittelemään hauraitakin suklaita, koska haaveilen valkosuklaaperhosten liihottavan tulevaisuudessani - ehjien sellaisten!
Kommentit